Celestyal Journey

Celestyal Journey je novou lodí ve flotile společnosti Celestyal Cruises. V současné době prochází rekonstrukcí za 20 mil. USD a na svou první plavbu podnikne v září 2023

Loď nabídne vysoký komfort a kvalitu služeb. K dispozici bude cestujícím 7 stylových restaurací včetně Chef’s Table, která nabídne skvělé autentické jídlo. O rozmanitý výběr z alkoholických i nealkoholických nápojů nebude nouze v 8 barech jako například v Martini Baru, kde bude možno si vychutnat exkluzivní koktejl Signature. O každodenní zábavu se postará ΘEATRO se svými oslnivými show nebo hosté mohou nasát elektrizující atmosféru v Ble Bar & Lounge.

Relaxovat, nebo cvičit? Nové okázalé lázně nabídnou hostům příležitost strávit den tím, co mají nejraději. Uklidnit své tělo i mysl pomocí řady procedur nebo vyzkoušet modernizovanou posilovnu

Na palubě je také možno nakoupit si stylový outfit nebo vzpomínkové předměty v některém z obchodů nebo využít služby fotografa.

1 693 max. počet pasažérů
630 celkový počet kabin
Malá Velikost lode
01.2023 Poslední rekonstrukce

Kajuty

Každý si najde to své. Pro hosty je k dispozici 630 kajut, z toho 149 apartmá s balkonem, 120 apartmá Junior, 28 klasických apartmá, dále kajuty s výhledem na oceán i vnitřní kajuty. 

Čerstvé ručníky a toaletní potřeby jsou dodávány dvakrát denně a osobní stevard je k dispozici 24/7. Všechny kajuty mají nastavitelnou klimatizaci, fén, trezor a TV. Apartmány mají také chlazený minibar a další posezení.

Vnitřní kajuty

(IA)
V těchto kajutách je možno ubytovat až 4 osoby. Součástí jsou 2 samostatná lůžka, která lze na vyžádání spojit v manželskou postel, a dále patrové lůžko nebo rozkládací dvoupohovka. Dále se zde nachází koupelna se sprchou, fén, telefon, televize a bezpečnostní schránka. Plocha kajut je přibližně 17 m2. Paluba 4

(IB)
Tyto kajuty jsou také určeny pro ubytování až 4 osob. Disponují 2 samostatnými lůžky, která lze na vyžádání spojit v manželskou postel, a dále mají vyklápěcí lůžko a rozkládací pohovku. Dále je součástí koupelna se sprchou, fén, telefon, TV a bezpečnostní schránka. Plocha kajut je přibližně 17 m2. Paluby 5 a 9.

(IC)
Tyto kajuty mají 4 lůžka formou 2 samostatných, která lze na vyžádání spojit v manželskou postel, a dále může být vyklápěcí a samostatné lůžko nebo patrová rozkládací pohovka. Součástí je také koupelna se sprchou, fén, telefon, TV a bezpečnostní schránka. Plocha kajut je přibližně 17 m2. Paluby 5, 6, 9 a 10.

Kajuty s oknem

(XA)
Tyto kajuty jsou určené až pro 4 hosty. Disponují 2 samostatnými lůžky, která lze na vyžádání spojit v manželskou postel, 3. a 4. lůžko je formou rozkládací dvoupohovky. Dále je součástí koupelna s vanou nebo sprchou, fén, telefon, TV a bezpečností schránka. Plocha kajut je přibližně 19 m2. Paluby 4 a 5.

(XB)
V daných kajutách lze ubytovat až 4 osoby. Mají 2 samostatná lůžka, která lze na vyžádání spojit v manželskou postel, 3. a 4. lůžko je formou rozkládací dvoupohovky nebo jednoho vyklápěcího lůžka a rozkládací pohovky. Dále je součástí koupelna s vanou nebo sprchou, fén, telefon, TV a bezpečností schránka. Plocha kajut je přibližně 19 m2. Paluby 4 a 6.

(XBO)
Jedná se o kajuty s omezeným výhledem pro 2 osoby. Mají 2 samostatná lůžka, koupelnu s vanou, fén, telefon, TV a bezpečností schránku. Plocha kajut je přibližně 19 m2. Paluba 6.

(XC)
Kajuty až pro 4 osoby, které mají 2 samostatná lůžka, která lze na vyžádání spojit v manželskou postel, 3. a 4. lůžko je formou rozkládací dvoupohovky nebo jednoho vyklápěcího lůžka a rozkládací pohovky. Dále je součástí koupelna s vanou, fén, telefon, TV a bezpečností schránka. Plocha kajut je přibližně 19 m2. Paluby 4 a 5.

(XD)
Kajuty také pro 4 osoby, které mají 2 samostatná lůžka, která lze na vyžádání spojit v manželskou postel, 3. a 4. lůžko je formou rozkládací pohovky nebo dvoupohovky. Dále je k dispozici koupelna s vanou, fén, telefon, TV a bezpečností schránka. Plocha kajut je přibližně 19 m2. Paluby 5 a 9.

Apartmá Penthouse Suite (SP)
V tomto apartmá s velkým balkonem se mohou ubytovat až 4 hosté. Součástí je 1 manželská postel a 1 rozkládací dvoupohovka, dále koupelna s jacuzzi vanou a sprchou, jídelní kout, fén, telefon, TV, bezpečností schránkou a mini bar. Plocha je přibližně 88 m2. Paluba 10.

Apartmá Grand Suite (SG)
Toto prostorné apartmá s balkonem nabízí ubytování až pro 4 osoby. Disponuje 2 samostanými lůžky a rozkládací dvoupohovkou, dále je k dispozici koupelna se sprchou, fén, telefon, TV, bezpečnostní schránka, minibar a panoramatické okno. Plocha je přibližně 35 m2. Paluba 10.

Apartmá Junior Suite (SJA)
Dané apartmá s balkonem je určeno až pro 3 osoby. Má 2 samostaná lůžka a rozkládací pohovku. Dále je součástí koupelna s masážní vanou nebo se sprchou, fén, telefon, TV, bezpečnostní schránka, minibar a panoramatické okno. Plocha je přibližně 21 m2. Paluba 9.

Apartmá Junior Suite (SJB)
Toto apartmá je také určeno až pro 3 osoby. Má 2 samostaná lůžka a rozkládací pohovku. Dále je součástí koupelna s masážní vanou, fén, telefon, TV, bezpečnostní schránka, minibar, panoramatické okno a balkon. Plocha je přibližně 21 m2. Paluba 9.

Apartmá Junior Suite (SJC)
Apartmá až pro 3 osoby, které má 2 samostaná lůžka a rozkládací pohovku, dále koupelnu s masážní vanou, fén, telefon, TV, bezpečnostní schránku, minibar, panoramatické okno a balkon. Plocha je přibližně 21 m2. Paluba 10.


Zábava

Na lodi je k dispozici:

  • Restaurace - Chef´s Table, Thalassa Restaurant, Leda Casual Dining, Greek Deli, Marco Polo Restaurant, Mediterraneo Restaurant, The Grill Specialty Restaurant
  • Bary - Martini Piano Bar, Ble Bar & Lounge, Horizons Lounge, Helios Bar, Ocean Bar, Argo Bar & Lounge, Wine Cellar, Poseidon Lounge
  • Θeatro Show Lounge, kasino, diskotéka
  • Nákupní centrum, fotogalerie, konferenční místnosti
  • Lázně s masážemi, saunami, parní lázní, vířivkami, kosmetickým centrem a posilovna
  • 2 bazény, vířivky
  • Sportovní hřiště i pro basketbal, tenisový kurt
  • Dětský koutek, videoherna
  • Ordinace lodního lékaře

Plavby na Celestyal Journey

plavba s českým průvodcem

Letní prázdniny v Řecku na lodi Celestyal Journey

Loď: Celestyal Journey
Trasa:

Řecko, Turecko

Vylodění: Pireus (Athény), Řecko
Trvání: 8 nocí

Letecká doprava - český průvodce

Vícelůžkové kajuty jsou na vyžádání

Uskutečnění plavby garantujeme!