Nevšední zážitek bez ohledu na roční období slibuje MSC Cruises pasažérům, kteří si pro svoji plavbu zvolí její loď MSC Bellissima. Bellissima, která na moře poprvé vyplula 3.3.2019, nabízí vybavení, jímž může směle konkurovat svojí starší sestře, MSC Meraviglia.

Inovativní technologie „MSC for Me“ (MSC pro mě) propojuje hosty lodi s ostatními pasažéry, posádkou a lodí samotnou a slibuje tak ještě lepší zážitek. Dvoupatrová, 100 metrů dlouhá vnitřní promenáda se může pochlubit 80 metrů dlouhou LED kupolí, na kterou jsou 24 hodin denně promítány okouzlující panoramata včetně východů a západů slunce nebo noční oblohy. Promenáda je lemována řadou obchodů a také míst, kde se hosté mohou občerstvit, a večer se změní na místo plné živé hudby, zábavy a skvělých party. O Vaše pohodlí se na palubě stará 1.564 členů posádky.

Na palubě je na 20 barů a 10 restaurací a také nespočet možností, jak se zabavit, když loď zrovna nekotví v přístavu. Na každého pasažéra MSC Bellissima připadá skoro 10 metrů čtverečních veřejných ploch a prostor u hlavního bazénu, jenž je po setmění nádherně osvětlený a doplněný o obrovskou obrazovku, je jedním z největších, který lze na moři vůbec najít. Relaxovat mohou hosté v rozlehlých lázních, kdo dává přednost odpočinku aktivnímu, ocení moderní posilovnu vybavenou kardio a posilovacími stroji značky Technogym.

Hostům nejvyšší třídy MSC Yacht Club jsou na MSC Bellissima vyčleněny prostory, kam mají přístup jen oni a kde si mohou užívat soukromí a luxusu.

167 600t Brutto tonáž
315,8m délka lodě
43m šířka lodě
22,7 rychlost v uzlech
5 686 max. počet pasažérů
2 217 celkový počet kabin
Velká Velikost lode
03.2019 Inaugurační plavba