Na lodi naleznete širokou nabídku komfortního ubytování. K dispozici jsou útulné vnitřní kajuty, kajuty s oknem, balkonem i luxusní apartmány s vlastní obsluhou a špičkovým servisem, který uspokojí i nejnáročnější pasažéry. Hosté ubytovaní v apartmá mají mimo jiné k dispozici službu concierge, tzn. služby asistenta, který se stará o kompletní program a slouží jako poradce pro jakoukoliv možnou situaci.

Rodinná vnitřní kajuta (I4)
Jedná se o cenově dostupnou rodinnou variantu ubytování, přičemž jsou kajuty umístěné blízko dětských koutků. Součástí je pokojová služba, 2 samostatné postele, které se dají spojit v manželskou postel a možnost 3. a 4. lůžka. Plocha je přibližně 13 m2 - 20 m2. Paluby 10 a 11.

Vnitřní kajuta (IB, IA, IF)
Tyto kajuty zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze spojit v jednu manželskou postel, a možnost dalších lůžek, lze tedy ubytovat až 4 osoby. Plocha je přibližně 13 m2 - 26 m2. Paluby 4, 5, 6, 8, 9, 10 a 11.

Vnitřní kajuta Sail Away (IX)
Tato kategorie zaručuje vnitřní kajutu nebo i lepší! Vaše kajuta může být na kterékoli palubě a může být přidělena od času rezervace až jeden den před naloděním. 

Rodinná kajuta s oknem (O4)
Tyto kajuty jsou ideální pro celou rodinu a lze v nich ubytovat až pět osob. Jsou vybaveny dvěma samostatnými lůžky, která lze přeměnit na manželskou postel. Také jsou k dispozici lůžka pro další 2 osoby. Zahrnuje také velké okénko nebo obrazové okno. Plocha je přibližně 14 m2. Paluby 4, 6 a 9.

Kajuta s oknem Deluxe (O3)
Tyto kajuty mohou ubytovat až tři hosty a jsou umístěny v přední části lodi. Zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželkou postel, další lůžko pro jednu osobu a velké okno, ze kterého můžete obdivovat výhled. Plocha je přibližně 26 m2. Paluba 8.

Kajuta s obrazovým oknem (OA, OB)
Tyto kajuty zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a některé mají jednu rozkládací pohovku. Lze ubytovat až 3 osoby. Plocha je přibližně 14 m2. Paluby 5, 6, 8 a 9.

Kajuta s oknem (OF)
Tyto kajuty jsou určené až pro tři hosty. Zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a v některých je i vyklápěcí lůžko pro další osobu. Plocha je přibližně 14 m2 - 24 m2. Paluby 4, 5 a 6. 

Kajuta s oknem Sail Away (OX)
Tato kategorie zaručuje kajutu Oceanview nebo lepší! Vezměte prosím na vědomí, že výhled může být zcela nebo částečně zakrytý. Vaše kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním.

Kajuta s balkonem (BC, BF, BB, BA)
Tyto kajuty mají dvě samostatná lůžka, která lze spojit v jednu manželskou postel, a rozkládací pohovku pro 3. osobu. Dále je součástí posezení a soukromý balkon s krásným výhledem. Některé kajuty mohou být propojené. Plocha kajut je přibližně 15 m- 18 m2 a plocha balkonu cca 3 m2. Paluby 9, 10 a 11.

Kajuta s balkonem Sail Away (BX)
Tato kategorie zaručuje kajutu s balkonem nebo lepší! Upozorňujeme, že výhled z balkonu může být zcela nebo částečně omezen. Kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. 

Apartmá Owner's s hlavní ložnicí a balkonem na zádi (SB)
Apartmány Owner's s velkým balkonem jsou určené pro dva hosty. Zahrnují obývací pokoj, jídelnu, samostatnou ložnici s velkou manželskou postelí, šatnu a koupelnu s luxusní vanou. Ubytování zahrnuje služby komorníka a concierge. Navíc mohou být tato apartmá připojena k apartmá Penthouse s velkým balkonem, takže můžete získat více prostoru. Plocha apartmá je přibližně 56 m2 a plocha balkonu cca 6 m2. Paluba 9.

Apartmá Deluxe Penthouse s velkým balkonem na přídi (SC)
Až tři hosté si mohou vychutnat úžasný výhled z velkého soukromého balkonu těchto apartmá na orientovaných na přídi lodi. Součástí je samostatná ložnice s manželskou postelí, rozkládací pohovka, jídelní kout a koupelna s luxusní vanou. K dispozici jsou služby komorníka a concierge. Tato apartmá mohou být propojena k apartmá Penthouse s velkým balkonem, což je ideální při cestování s rodinou nebo přáteli. Plocha apartmá je přibližně 51 m2 a balkonu cca 10 m2. Paluba 10.

Apartmá Penthouse s velkým balkonem na přídi (SE)
Užijte si maximální luxus a pohodlí v těchto Penthousech s oddělenou ložnicí s manželskou postelí, rozkládací pohovkou, jídelním koutem a koupelnou s luxusní vanou. Některá mají další koupelnu pro hosty. Tato apartmá na přídi lodi ubytují až tři hosty a nabízejí neuvěřitelný výhled z velkého soukromého balkonu. Součástí jsou služby komorníka a concierge. Některá mohou být připojena k Deluxe Penthouse. Plocha apartmá je přibližně 51 m2 a balkonu cca 10 m2. Paluba 10.

Apartmá Penthouse s velkým balkonem na zádi (SF)
V těchto Penthousech, které mají velký soukromý balkon, se mohou ubytovat až 3 hosté. Vzhledem k tomu, že jsou umístěny na zádi, je výhled z balkonu skutečně úžasný. Dále je součástí jídelní kout, obývací část, ložnice s manželskou postelí a koupelna s luxusní vanou se sprchou. Samozřejmostí jsou služby komorníka a concierge. Plocha apartmá je přibližně 38 m2 a plocha balkonu cca 7 m2. Paluba 9.

Apartmá Penthouse s velkým balkonem (SH)
Užijte si klid v prostorném apartmá. Každé z těchto apartmá může být připojeno ke kajutě s balkonem pro získání ještě více obytného prostoru. Plocha apartmá je přibližně 39 m2 - 40 m2 a balkonu cca 7 m2. Paluba 10.