Martinik, Guadeloupe, Svatá Lucie, Barbados z Fort de France, Martinik na lodi MSC Preziosa
Termín: Trasa:
Společnost: Loď:
od 5 070 Kč/os. (199 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 04.01.2020, So 1. Fort-de-France (Martinik), Zámořský departement Francie (nalodění) --:-- 23:00
2. 05.01.2020, Ne 2. Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), Zámořský departement Francie 08:00 19:00
3. 06.01.2020, Po 3. Castries, Svatá Lucie 08:00 18:00
4. 07.01.2020, Út 4. Bridgetown, Barbados (vylodění) 08:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Fort-de-France (Martinik), Zámořský departement Francie (nalodění) / Tropický Martinik patří bezesporu k nejkrásnějším ostrovům Karibiku. Tento francouzský zámořský department v sobě míchá karibskou živelnost s francouzským šarmem a pro svou příjemnou atmosféru, krásnou přírodu i vyhlášený rum je vyhledávanou turistickou lokalitou. Svahy okolo dominantní sopky Mont Pelée oplývají deštnými pralesy, plantážemi i zahradami a není tak divu, že je Martinik často nazýván „ostrovem květin“. Vedle bílých i sopečných pláží s černým pískem zde naleznete zajímavé památky v čele s hlavním městem Fort-de-France s koloniální architekturou, mohutnou pevností sv. Ludvíka i několika zajímavými muzei.
  • 2.' '.den
    program den po dni
    2. den
    Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), Zámořský departement Francie / Francouzský zámořský departement Guadeloupe je romantickým karibským „dvouostrovem“ vyhlášeným svou krásnou přírodou a bohatým podmořským životem, který v minulosti přilákal i slavného oceánografa J. Y. Cousteaua. Rozsáhlý národní park pokrývající svahy mohutné sopky La Soufriére s bujnými deštnými pralesy a kaskádou vodopádů jasně dokazuje, proč získal svůj původní název Guadeloupe – „ostrov krásných vod“. Místní kulturu nejlépe poznáte v Pointe-á-Pitre, které je nepsaným centrem ostrova a nejvýznamnějším přístavem s koloniální atmosférou, muzei i kreolskými trhy s místními produkty.
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    Castries, Svatá Lucie / Svatá Lucie ležící na východním okraji Karibského moře je romantickým ostrovem s nádhernými bílými písčitými plážemi, které kontrastují s bujným porostem vulkanické krajiny. Malebná městečka jsou zase směsicí anglické a francouzské koloniální minulosti, která se prolíná s poklidnou karibskou atmosférou. Pulzující hlavní město Castries ležící v obrovské přírodní zátoce se pohodovému tempu ostrova ovšem vymyká a procházka jeho ulicemi plnými bezcelních obchodů a restaurací je skutečnou smyslovou explozí zvuků, barev i vůní, na kterou jen tak nezapomenete.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Bridgetown, Barbados (vylodění) / Barbados je velice přátelský, vřelý a okouzlující ostrov. Je skutečným karibským rájem, k jehož půvabu přispívají vynikající pláže, přepychové hotely i usměvaví lidé. Samotný ostrov je tvořen vápencovým masivem obklopeným korálovými útesy, které daly vzniknout slavnému Platinovému pobřeží. Na Barbadosu však nemusíte trávit čas jen poleháváním na plážích, ostrov nabízí i spoustu dalších zajímavostí – krásné zahrady, koloniální rezidence či přírodní parky. Ať už si vyberete cokoliv, jedno je jisté – vždy budete naprosto očarováni vřelým přijetím i nádhernou přírodou tohoto karibského ostrova.

Ceny pro termín 04.01.2020 - 07.01.2020, 3 noci

Varianty plavby:
Fantastica
Kajuta vnitřní  
cena za 1. a 2. osobu 5 070 Kč/os. (199 €)
cena za 3. a 4. osobu do věku 1 roku 1 020 Kč/os. (40 €)
cena při obsazení jednou osobou 8 310 Kč/os. (326 €)