USA, Kajmanské ostrovy, Mexiko z Tampy na lodi Brilliance of the Seas
Termín: Trasa:
od 14 660 Kč/os. (575 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 12.01.2019, So 1. Tampa, USA (nalodění) --:-- 16:00
2. 13.01.2019, Ne 2. Relaxační den na moři --:-- --:--
3. 14.01.2019, Po 3. George Town (Kajmanské ostrovy), Zámořské území Velké Británie 1 07:00 16:00
4. 15.01.2019, Út 4. Cozumel, Mexiko 10:00 20:00
5. 16.01.2019, St 5. Relaxační den na moři --:-- --:--
6. 17.01.2019, Čt 6. Tampa, USA (vylodění) 07:00 --:--
1) Tender
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Tampa, USA (nalodění) / Až na přelomu 19. a 20. století se nevýznamná vesnička na západním pobřeží Floridy začala měnit v prosperující přístav. Dnes Tampa nabízí zajímavá muzea, zábavní parky, překrásné pláže i jedinečnou gastronomii. V historické čtvrti Ybor City nahlédněte do doby kubánských a španělských tabákových dělníků, ve Floridském akváriu pak pod hladinu moří celého světa. Zavítejte do Uměleckého muzea i na palubu válečné lodi z druhé světové války. Užijte si adrenalin v zábavním parku Busch Gardens, navštivte historický St. Petersburg a jeho starožitnictví a nakonec jen tak relaxujte na 5kilometrové pláži Clearwater, jedné z nejkrásnějších na Floridě.
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    George Town (Kajmanské ostrovy), Zámořské území Velké Británie / Grand Cayman je největším z Kajmanských ostrovů. Proslavil se jako daňový ráj i jako vynikající potápěčská a prázdninová destinace, především díky vyhlášené pláži 7 miles beach nabízející kvalitní zázemí a téměř 9 km dlouhý pás bílého písku svažujícího se do mělkých vod zálivu West Bay. Hlavním městem Kajmanských ostrovů je George Town, významné obchodní centrum, jehož ulice plné bezcelních obchodů jsou ideálním místem pro nakupování. Přístav je i oblíbenou zastávkou výletních lodí.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Cozumel, Mexiko / Největší mexický ostrov Cozumel rozkládající se nedaleko východního pobřeží poloostrova Yucatán proslul díky svým nádherným azurovým plážím. Zároveň je ideální pozicí pro objevování mayských památek. V dostupné vzdálenosti se nachází pozůstatky starověkého města Tulum, které je třetí nejnavštěvovanější památkou v zemi, a také areál San Gervasio, kde se v minulosti uctíval kult mayské bohyně plodnosti. Ostrov nabízí i další atrakce v podobě tradiční čokoládovny, palírny tequily či historických vesnic, které přibližují život původních mexických obyvatel.
  • 6.' '.den
    program den po dni
    6. den
    Tampa, USA (vylodění) / Až na přelomu 19. a 20. století se nevýznamná vesnička na západním pobřeží Floridy začala měnit v prosperující přístav. Dnes Tampa nabízí zajímavá muzea, zábavní parky, překrásné pláže i jedinečnou gastronomii. V historické čtvrti Ybor City nahlédněte do doby kubánských a španělských tabákových dělníků, ve Floridském akváriu pak pod hladinu moří celého světa. Zavítejte do Uměleckého muzea i na palubu válečné lodi z druhé světové války. Užijte si adrenalin v zábavním parku Busch Gardens, navštivte historický St. Petersburg a jeho starožitnictví a nakonec jen tak relaxujte na 5kilometrové pláži Clearwater, jedné z nejkrásnějších na Floridě.