USA, Haiti, Bahamy z Miami na lodi Symphony of the Seas
Termín: Trasa:
od 20 300 Kč/os. (796 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 30.05.2020, So 1. Miami, USA (nalodění) --:-- 17:30
2. 31.05.2020, Ne 2. Relaxační den na moři --:-- --:--
3. 01.06.2020, Po 3. Labadee, Haiti 07:00 17:00
4. 02.06.2020, Út 4. San Juan (Portoriko), USA 16:30 23:00
5. 03.06.2020, St 5. Charlotte Amalie (Americké Panenské ostrovy), USA 07:00 16:00
6. 04.06.2020, Čt 6. Relaxační den na moři --:-- --:--
7. 05.06.2020, 7. Perfect Day at CocoCay, Bahamy 10:00 17:00
8. 06.06.2020, So 8. Miami, USA (vylodění) 06:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Miami, USA (nalodění) / „Brána Ameriky“, tak je někdy nazýváno Miami, moderní velkoměsto na březích floridského poloostrova. Toto multikulturní centrum je vyhlášeným letoviskem americké smetánky s řadou luxusních hotelů, butiků i barů, které se nacházejí hlavně na písečné kose známé jako Miami Beach. Vedle turistického ráje je Miami i zajímavou přírodní lokalitou – v jeho těsné blízkosti se nachází národní park Everglades s unikátním systémem mokřad a specifickou faunou i flórou a hlavně bažinami, které jsou plné aligátorů!
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    Labadee, Haiti / Když Kryštof Kolumbus na konci 15. století objevil Labadee, byl poloostrov na severním pobřeží Haiti jen hustě zalesněným kusem země. Dnes je oblast soukromým rezortem Royal Caribbean Cruises, jejíž hosté se tady mohou těšit na nádherné pláže, adrenalinové zážitky i pohled do historie a kultury Haiti. Relaxujte na některé z řady překrásných písčitých pláží nebo se šnorchlem objevujte pestrý život korálového útesu pod křišťálově čistou hladinou. Užijte si adrenalinovou jízdu na horské dráze a úchvatné výhledy při sjedu na 800metrové zip line. Vyrazte na pěší trek s průvodcem do tradiční haitské vesnice a na tržišti s rukodělnými výrobky nakupte hezké suvenýry.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    San Juan (Portoriko), USA / San Juan, hlavní město Portorika, patří mezi nejstarší evropská města na americkém kontinentu. Historické centrum plné památek a pastelových domů chráněných několika mohutnými pevnostmi i 10 km dlouhými hradbami bylo v r. 1983 zapsáno na seznam světového dědictví UNESCO. Neméně zajímavé je i „nové město“ s mramorovou budovou El Capitolio, která slouží jako sídlo portorického parlamentu. Za návštěvu stojí i rekreační zóna Condado s krásnými plážemi lemovanými hotely, bary a značkovými obchody. Turisté také míří do palírny Bacardi, která produkuje jeden z nejznámějších karibských rumů.
  • 5.' '.den
    program den po dni
    5. den
    Charlotte Amalie (Americké Panenské ostrovy), USA / Na ostrově Svatý Tomáš se nachází hlavní a největší město Amerických Panenských ostrovů a jedna z nejoblíbenějších destinací výletních lodí v Karibiku. Charlotte Amalie bylo založeno v polovině 17. století dánskými osadníky a koloniální minulost je tady patrná dodnes. Prohlédněte si pevnost Christian, nejstarší stavbu Panenských ostrovů, i bývalý dánský hrad Blackbeard´s. Projděte se pod hladinou v Mořském parku Coral World a z vrcholku Mountain Top se kochejte nádhernými výhledy. Relaxujte na překrásné pláži Magens Bay, vyrazte na projížďku na kajaku nebo zamiřte na některý z přilehlých ostrovů.
  • 7.' '.den
    program den po dni
    7. den
    Perfect Day at CocoCay, Bahamy / Na Bahamských ostrovech se na podzim 2019 otevřela destinace vskutku jedinečná, soukromý ostrov Perfect Day at CocoCay, první z řady „Ostrovů perfektního dne“, které pro své hosty nachystala společnost Royal Caribbean International. Relaxujte u největšího sladkovodního bazénu v Karibiku i na ostrově Chill Island s křišťálově čistou vodou a tím nejjemnějším bílým pískem. Užijte si adrenalin ve Vzrušujícím vodním parku se dvěma věžemi a 13(!) skluzavkami včetně Daredevil´s Peak, té nejvyšší v Severní Americe. Sportujte, zorbujte, projeďte se na zip-line, vyrazte šnorchlovat. Dopřejte si osvěžující koktejl i vynikající oběd z těch nejčerstvějších surovin – na pohodlném lehátku nebo dokonce v luxusní kabině se soukromou obsluhou.
  • 8.' '.den
    program den po dni
    8. den
    Miami, USA (vylodění) / „Brána Ameriky“, tak je někdy nazýváno Miami, moderní velkoměsto na březích floridského poloostrova. Toto multikulturní centrum je vyhlášeným letoviskem americké smetánky s řadou luxusních hotelů, butiků i barů, které se nacházejí hlavně na písečné kose známé jako Miami Beach. Vedle turistického ráje je Miami i zajímavou přírodní lokalitou – v jeho těsné blízkosti se nachází národní park Everglades s unikátním systémem mokřad a specifickou faunou i flórou a hlavně bažinami, které jsou plné aligátorů!