Loď Azamara Pursuit

Loď, jež otevírá dveře nových přístavů, nové itineráře a nezapomenutelné a jedinečné zážitky, to je Azamara Pursuit, která bude na moře spuštěna pod mottem „In pursuit of dream destinations“ (V honbě za snovými destinacemi). Nejnovější loď Azamara Club Cruises, která flotilu společnosti rozšíří na konci léta 2018 (poté, co projde rozsáhlou modernizací), pojme 690 pasažérů.

Pro ty si – v Azamara stylu - připravila nejen celkově osobnější, neformálnější a přátelštější atmosféru, kterou mohou nabídnout jen menší lodě, ale také luxusní prostředí a perfektní servis.

Na palubu se vešlo celkem 7 restaurací a několik kaváren i společenských místností. Nechybí ani osvěžující bazén, který přijde vhod v horké dny, ani několik slunečních palub. Lázně Sanctum nabídnou relaxaci po náročném dni, lékařské procedury a akupunkturu, ale také kadeřnický salon a holičství, pedikúru a bělení zubů. Kdo se chce pořádně zapotit, může vyrazit do dobře vybaveného fitness centra nebo na lekci jógy či pilates.

Milovníky nákupů potěší obchod s oděvy, kabelkami, suvenýry a šperky, k dispozici bude také foto obchod. O zábavu se postarají v Cabaret Lounge, kde se odehrají muzikálová představení nebo živé koncerty sólistů i kapel, toho, kdo dá přednost něčemu klidnějšímu, potěší knihovna nebo karetní místnost.

Azamara Pursuit slibuje nevšední dobrodružství na místech, o kterých její hosté vždy snili. Jsou mezi nimi destinace jako Antofagasta (Chile), Lima (Peru) nebo kanál Beagle mezi Chile a Argentinou, kam Azamara pluje vůbec poprvé. Nejen, že loď vezme své hosty do celkem 15 nových přístavů, ale v souladu se svou novou kampaní „Explore Further“ tady s nimi stráví více času (dlouhé večery nebo dokonce celé noci) než předtím.

30 277t Brutto tonáž
181m délka lodě
25m šířka lodě
18 rychlost v uzlech
690 max. počet pasažérů
631 celkový počet kabin
Malá Velikost lode
01.2001 Inaugurační plavba
07.2018 Poslední rekonstrukce