USA, Bahamy, Jamajka, Haiti z Port Canaveralu na lodi Harmony of the Seas
Termín: Trasa:
od 15 480 Kč/os. (607 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 09.01.2022, Ne 1. Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) --:-- 17:00
2. 10.01.2022, Po 2. Nassau, Bahamy 08:30 18:00
3. 11.01.2022, Út 3. Relaxační den na moři --:-- --:--
4. 12.01.2022, St 4. Falmouth, Jamajka 07:00 16:00
5. 13.01.2022, Čt 5. Labadee, Haiti 09:00 17:00
6. 14.01.2022, 6. Relaxační den na moři --:-- --:--
7. 15.01.2022, So 7. Perfect Day at CocoCay, Bahamy 07:00 17:00
8. 16.01.2022, Ne 8. Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) 06:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.
  • 2.' '.den
    program den po dni
    2. den
    Nassau, Bahamy / Nassau je centrem hojně navštěvovaného ostrova New Providence i celého Bahamského souostroví. Město s výrazným americkým rázem nabízí propojení moderní architektury, historie i karibské atmosféry. V jeho ulicích mohou turisté obdivovat staré pevnosti, několik atraktivních muzeí i zajímavou architekturu. Ani milovníci koupání zde nepřijdou zkrátka: celý ostrov, omývaný Sargasovým mořem, je totiž lemován krásnými písečnými plážemi. Milovníci zábavy by zase neměli vynechat sousední ostrov Paradise Island, který je díky svými luxusním hotelům a zábavním parkům oblíbený mezi celebritami z celého světa.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Falmouth, Jamajka / V roce 1769 byl britskými kolonizátory založen a po stejnojmenném anglickém městě nazván jeden z nejrušnějších jamajských přístavů. V 18. a 19. století byl Falmouth centrem produkce cukru, exportu kávy a otroctví, dnes nabízí nádhernou gregoriánskou architekturu, úchvatnou přírodu i překrásné pláže. Projděte se pěkným historickým centrem a v centru Alberta George nakupte tradiční suvenýry. Obdivujte kaskády řeky Dunn a při noční vyjížďce na člunu pak také jedinečnou světélkující lagunu. Vydejte se do mangrovového safari, relaxujte na písčité pláži Burwood a vše zakončete degustací pravého jamajského rumu třeba z Appleton Estate.
  • 5.' '.den
    program den po dni
    5. den
    Labadee, Haiti / Když Kryštof Kolumbus na konci 15. století objevil Labadee, byl poloostrov na severním pobřeží Haiti jen hustě zalesněným kusem země. Dnes je oblast soukromým rezortem Royal Caribbean Cruises, jejíž hosté se tady mohou těšit na nádherné pláže, adrenalinové zážitky i pohled do historie a kultury Haiti. Relaxujte na některé z řady překrásných písčitých pláží nebo se šnorchlem objevujte pestrý život korálového útesu pod křišťálově čistou hladinou. Užijte si adrenalinovou jízdu na horské dráze a úchvatné výhledy při sjedu na 800metrové zip line. Vyrazte na pěší trek s průvodcem do tradiční haitské vesnice a na tržišti s rukodělnými výrobky nakupte hezké suvenýry.
  • 7.' '.den
    program den po dni
    7. den
    Perfect Day at CocoCay, Bahamy / Na Bahamských ostrovech se na podzim 2019 otevřela destinace vskutku jedinečná, soukromý ostrov Perfect Day at CocoCay, první z řady „Ostrovů perfektního dne“, které pro své hosty nachystala společnost Royal Caribbean International. Relaxujte u největšího sladkovodního bazénu v Karibiku i na ostrově Chill Island s křišťálově čistou vodou a tím nejjemnějším bílým pískem. Užijte si adrenalin ve Vzrušujícím vodním parku se dvěma věžemi a 13(!) skluzavkami včetně Daredevil´s Peak, té nejvyšší v Severní Americe. Sportujte, zorbujte, projeďte se na zip-line, vyrazte šnorchlovat. Dopřejte si osvěžující koktejl i vynikající oběd z těch nejčerstvějších surovin – na pohodlném lehátku nebo dokonce v luxusní kabině se soukromou obsluhou.
  • 8.' '.den
    program den po dni
    8. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.