Ubytování na MSC Seaside je perfektní kombinací komfortu a stylu. Kromě vnitřních kajut nebo kajut s oknem či balkonem, jsou v nabídce také luxusní apartmá se soukromými vířivkami a propojitelné kajuty pro rodiny a skupiny až 10 osob. Plocha a vybavení kajut odpovídají třídě, ve které hosté cestují.

Plocha vnitřních kajut je přibližně 14 - 28 m2. Dvoulůžko může být předěláno na dvě samostatné postele (na vyžádání). Některé kajuty mají 3. a 4. lůžko formou vyklápěcího lůžka. Lze ubytovat až 5 osob. V kajutě je relaxační křeslo, prostorná skříň, koupelna se sprchou, toaletní kout s fénem, klimatizace, Wi-Fi připojení (za poplatek), interaktivní TV, telefon, minibar a trezor. 

Třída Fantastica (IL1, IR2, IR1):
IL1 - paluba 10 - plocha 28 m2
IR2 - paluby 11, 12, 13, 14, 15 - plocha 14-16 m2
IR1 - paluby 5, 9, 10 - plocha 14 m2 

Třída Bella (IB):
Kajuty třídy Bella jsou garantované tzn. že není možné určit konkrétní umístění, číslo kajuty určí lodní společnost, ta garantuje stejný anebo vyšší typ kajuty.

Plocha kajut je 17 m2. Dvoulůžkovou postel lze rozdělit na 2 samostatné (na vyžádání). Některé kajuty mají 3. nebo i 4. lůžko formou vyklápěcího lůžka nebo rozkládací pohovky. V kajutě se nachází relaxační křeslo, koupelna se sprchovým koutem, toaletní kout s fénem. Dále je k dispozici interaktivní TV, telefon, klimatizace, Wi-Fi připojení (za poplatek), trezor či minibar. 

Třída Fantastica (OR1):
OR1 - paluba 5 - plocha 17 m2 

Třída Bella (OB):
Kajuty třídy Bella jsou garantované tzn. že není možné určit konkrétní umístění, číslo kajuty určí lodní společnost, ta garantuje stejný anebo vyšší typ kajuty.

Tyto kajuty s plochou 16 - 17 m2 mají balkon přibližně 5 - 9 m2 velký. Dvoulůžko může být přestavěno na dvě samostatné postele (na vyžádání). Některé kajuty mají 3. nebo i 4. lůžko formou patrové postele nebo rozkládací pohovky. Dále je k dispozici prostorná skříň, koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, toaletní kout s fénem. Samozřejmostí je klimatizace, interaktivní TV, telefon, Wi-Fi připojení (za poplatek), minibar a trezor. 

Většina balkonů na lodi MSC Seaside mají prosklené zábradlí, ale některé balkony na přídi a na zádi mají zábradlí kovové, pro více informací se na nás můžete obrátit.

Třída Aurea (BA):
BA - paluba 9 - plocha 17 m2, balkon 5-9 m2

Třída Fantastica (BR4, BR3, BR2, BR1):
BR4 - paluba 15 - plocha 17 m2, balkon 5-6 m2
BR3 - paluby 13 a 14 - plocha 16-17 m2, balkon 5-6 m2
BR2 - paluby 11 a 12 - plocha 16-17 m2, balkon 5-6 m2
BR1 - paluby 9 a 10 - plocha 16-17 m2, balkon 5-9 m2 

Třída Bella (BB):
Kajuty třídy Bella jsou garantované tzn. že není možné určit konkrétní umístění, číslo kajuty určí lodní společnost, ta garantuje stejný anebo vyšší typ kajuty.

   

MSC Yacht Club

Apartmá Royal Suite (YC3)
Plocha apartmá je 62 m2 s velkým balkonem o ploše 33 m2, privátní vířivkou a venkovním jídelním stolem. Součástí apartmá je pohodlná manželská postel, 3. a 4. lůžko je možné formou rozkládací dvoupohovky. Dále je k dispozici šatní skříň, koupelna s velkou sprchou a vanou (některé kajuty mají pouze velkou vanu), toaletní kout s fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (v ceně), telefon, trezor a klimatizace. Paluba 16.

Apartmá Deluxe Suite (YC1)
Plocha je přibližně 25 m2 s vlastním balkonem o ploše přibližně 8 m2, je možné zde ubytovat až 5 osob. Nabízí pohodlnou manželskou postel, kterou lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání). Dále je k dispozici posezení s pohovkou, prostorná šatní skříň, koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (v ceně), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluby 16 a 18.

Apartmá vnitřní (YIN)
Plocha vnitřního apartmá je 21 m2. Nabízí pohodlnou manželskou postel, kterou lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání). Dále je k dispozici šatní skříň, koupelna se sprchou nebo vanou a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (v ceně), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluby 16 a 18.

Třída Aurea

Apartmá Grand Suite se dvěma ložnicemi (SD)
Plocha je 49 m2 s balkonem o ploše 17 m2. Apartmá nabízí 2 ložnice, a to první s manželskou postelí a druhou se dvěma samostatnými lůžky. V dané kategorii apartmá lze ubytovat až 6 osob. Součástí jsou také 2 koupelny, jedna s vanou a druhá se sprchou, toaletní kouty a fény. Dále je k dispozici prostorná šatní skříň, interaktivní TV, Wi-Fi připojení (za poplatek), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluby 11, 12, 13 a 14.

Apartmá Grand Suite Aurea (SX)
Plocha je 35 - 49 m2 s velkým balkónem o ploše přibližně 10 - 21 m2. Součastí apartmá je dvoulůžko, které lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání), lze ubytovat až 5 osob. Dále nabízí posezení s pohovkou nebo oddělený obývací prostor, šatní skříň, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletním koutem a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (za poplatek), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluby 9, 10, 11, 12 a 13.

Apartmá Premium Suite Aurea s vířivkou (SLW)
Plocha je 28 m2 s balkonem o ploše 7 m2 a privátní vířivkou. Součastí apartmá je dvoulůžko, které lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání), lze ubytovat až 5 osob. Dále nabízí posezení s pohovkou, prostornou šatní skříň, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletním koutem a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (za poplatek), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluby 9, 10, 11, 12, 13, 14 a 15.

Apartmá Premium Suite Aurea s terasou (SLT)
Plocha apartmá je přibližně 28 m2 s terasou o ploše cca 38 m2. Součastí apartmá je pohodlná manželská postel, kterou lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání). Dále nabízí posezení s pohovkou, prostornou šatní skříň, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletním koutem a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (za poplatek), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluba 9.

Apartmá Premium Suite Aurea (SL1)
Plocha apartmá je přibližně 26 - 32 m2 s balkonem o ploše cca 9 - 14 m2. Součastí apartmá je pohodlná manželská postel, kterou lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání). Dále nabízí posezení s pohovkou, prostornou šatní skříň, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletním koutem a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (za poplatek), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluby 9, 10, 11, 12, 13, 14 a 15.

Apartmá Deluxe Suite Aurea (SR1)
Plocha apartmá je přibližně 20 m2 s balkonem o ploše cca 8 m2. Součastí apartmá je pohodlná manželská postel, kterou lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání). Dále nabízí posezení s pohovkou, prostornou šatní skříň, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletním koutem a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (za poplatek), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluby 9, 10, 11, 12, 13, 14 a 15.

Apartmá Junior Suite Aurea (SM)
Plocha je přibližně 17 m2 s balkonem přibližně 16 m2. Součastí apartmá je dvoulůžko, které lze předělat na dvě samostatná lůžka (na vyžádání). Dále nabízí prostornou šatní skříň, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletním koutem a fénem. Samozřejmostí je interaktivní TV, Wi-Fi připojení (za poplatek), telefon a trezor, minibar a klimatizace. Paluba 9.