USA, Bahamy, Jamajka z Ford Lauderdale na lodi Independence of the Seas
Termín: Trasa:
od 11 910 Kč/os. (467 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 05.09.2020, So 1. Fort Lauderdale, USA (nalodění) --:-- 16:30
2. 06.09.2020, Ne 2. Perfect Day at CocoCay, Bahamy 07:00 19:00
3. 07.09.2020, Po 3. Relaxační den na moři --:-- --:--
4. 08.09.2020, Út 4. Falmouth, Jamajka 07:00 16:30
5. 09.09.2020, St 5. Relaxační den na moři --:-- --:--
6. 10.09.2020, Čt 6. Fort Lauderdale, USA (vylodění) 07:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Fort Lauderdale, USA (nalodění) / Desítky ostrovů propojených kanály, vily, jachty i písečné karibské pláže – to je Fort Lauderdale přezdívaný „americké Benátky“. Významný přístav a univerzitní centrum láká velké množství turistů díky své uvolněné atmosféře a pestré škále kulturních, přírodních i historických zajímavostí. Z města se snadno dostanete i do národního parku Everglades proslaveného unikátními močály, které jsou plné aligátorů. Za návštěvu stojí také slunečné Miami, moderní floridské multikulturní letovisko.
  • 2.' '.den
    program den po dni
    2. den
    Perfect Day at CocoCay, Bahamy / Na Bahamských ostrovech se na podzim 2019 otevřela destinace vskutku jedinečná, soukromý ostrov Perfect Day at CocoCay, první z řady „Ostrovů perfektního dne“, které pro své hosty nachystala společnost Royal Caribbean International. Relaxujte u největšího sladkovodního bazénu v Karibiku i na ostrově Chill Island s křišťálově čistou vodou a tím nejjemnějším bílým pískem. Užijte si adrenalin ve Vzrušujícím vodním parku se dvěma věžemi a 13(!) skluzavkami včetně Daredevil´s Peak, té nejvyšší v Severní Americe. Sportujte, zorbujte, projeďte se na zip-line, vyrazte šnorchlovat. Dopřejte si osvěžující koktejl i vynikající oběd z těch nejčerstvějších surovin – na pohodlném lehátku nebo dokonce v luxusní kabině se soukromou obsluhou.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Falmouth, Jamajka / V roce 1769 byl britskými kolonizátory založen a po stejnojmenném anglickém městě nazván jeden z nejrušnějších jamajských přístavů. V 18. a 19. století byl Falmouth centrem produkce cukru, exportu kávy a otroctví, dnes nabízí nádhernou gregoriánskou architekturu, úchvatnou přírodu i překrásné pláže. Projděte se pěkným historickým centrem a v centru Alberta George nakupte tradiční suvenýry. Obdivujte kaskády řeky Dunn a při noční vyjížďce na člunu pak také jedinečnou světélkující lagunu. Vydejte se do mangrovového safari, relaxujte na písčité pláži Burwood a vše zakončete degustací pravého jamajského rumu třeba z Appleton Estate.
  • 6.' '.den
    program den po dni
    6. den
    Fort Lauderdale, USA (vylodění) / Desítky ostrovů propojených kanály, vily, jachty i písečné karibské pláže – to je Fort Lauderdale přezdívaný „americké Benátky“. Významný přístav a univerzitní centrum láká velké množství turistů díky své uvolněné atmosféře a pestré škále kulturních, přírodních i historických zajímavostí. Z města se snadno dostanete i do národního parku Everglades proslaveného unikátními močály, které jsou plné aligátorů. Za návštěvu stojí také slunečné Miami, moderní floridské multikulturní letovisko.