Loď Norwegian Getaway

V roce 2014 přibyla do flotily Norwegian Cruise Line loď Norwegian Getaway, která přináší dokonalou kombinaci těch největších vymožeností, které může společnost nabídnout, a nezapomenutelných destinací, jež na svých plavbách navštíví. V roce 2020 prošla loď rekonstrukcí.

The Waterfront je inovativní, 400 metrů dlouhá promenáda pod širým nebem, navržená tak, aby hosty ještě více propojila se širým oceánem. K propojení lidí navzájem pak slouží 678 Ocean Place, otevřený prostor rozprostřený hned na třech palubách s kasinem, restauracemi, bary a spoustou zábavy.

Na lodi je hned 28 různých možností stravování a ze široké škály kulinářských zážitků si tady vybere skutečně každý. Menu hlavní restaurace Savour se mění každý den, nechybí ale ani speciality šéfkuchaře, ke kterým jsou servírována pečlivě vybraná vína. Shanghai´s je asijský nudlový bar, Cagney´s zase americký steak house. La Cucina nabízí prvotřídní italské speciality, Le Bistro kuchyni francouzskou, Teppanyaki se orientuje na Japonsko a ty nejčerstvější mořské plody a ryby připraví Ocean Blue.

O zábavu na palubě se stará Vodní park s pěti vodními skluzavkami včetně Free Fall, nejrychlejší skluzavky na moři. Příznivcům aktivního trávení volného času se bude líbit v několikapatrovém sportovním komplexu nebo v Pulse fitness centru, ti, kteří dají přednost relaxaci, ocení naopak lázně Mandara, solnou jeskyni a termály. Samozřejmostí jsou večery plné muzikálových, hudebních, tanečních a dalších vystoupení, stejně jako bohatý program pro děti všech věkových kategorií. O tom, co se na lodi děje, pak mají hosté přehled díky speciální mobilní aplikaci.

145 655t Brutto tonáž
326m délka lodě
52m šířka lodě
21 rychlost v uzlech
3 963 max. počet pasažérů
2 014 celkový počet kabin
Střední Velikost lode
02.2014 Inaugurační plavba
11.2019 Poslední rekonstrukce