Loď Norwegian Epic nabízí rozmanitou nabídku ubytování od studií pro osoby, které cestují osamoceně, dále vnitřních kajut, přes kajuty se soukromým balkonem, anebo širokou škálu apartmánů, kde je mimo jiné k dispozici služba concierge, tzn. služba asistenta, který se stará o kompletní program a slouží jako poradce pro jakoukoliv možnou situaci.

Rodinná vnitřní kajuta (I4)
Tyto rodinné kajuty se nacházejí v blízkosti dětské části a jsou určené až pro čtyři osoby. Mají samostatnou koupelnu, dvě samostatné postele, které lze spojit v manželskou postel, a dvě vyklápěcí postele pro další dvě osoby. Součástí je i 24hodinová pokojová služba a mnoho dalšího. Plocha je přibližně 11 m2. Paluby 13 a 14.

Vnitřní kajuta (IA, IB, IC, IF)
Tyto kajuty zahrnují 2 postele, které se dají spojit v manželskou postel, a samostatnou koupelnu se sprchou. Plocha je přibližně 11 m2 - 17 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Vnitřní kajuta Sail Away (IX)
Tato kategorie zaručuje vnitřní kajutu nebo i lepší! Vaše kajuta může být na kterékoli palubě a může být přidělena od času rezervace až jeden den před naloděním. 

Studio (T1)
Jedná se o kajuty speciálně navržené a cenově dostupné pro samostatné cestovatele. Součásí je postel, virtuální okno a oddělený prostor koupelny s umyvadlem a sprchovým koutem. Je zahrnut i přístup do soukromého salonku The Living Room s barem, dvěma velkými obrazovkami a pohodlným posezením. Některá studia lze vzájemně propojit. Plocha je přibližně 9 m2. Paluby 11 a 12.

Kajuta s balkonem na zádi (B1)
Tyto kajuty jsou umístěny na zádi lodi, aby hosté měli nádherný výhled ze svého soukromého balkonu. Zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a možnost lůžka pro třetí osobu. Součástí je také jedinečná koupelna s odděleným prostorem pro sprchový kout a moderní umyvadlo. Některé tyto kajuty lze propojit s apartmány The Haven Penthouse na zádi. Plocha kajut je 19 m2 - 28 m2 a plocha balkonu 5 m2 - 7 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12 a 13.

Rodinná kajuta s balkonem (B4)
S místem až pro čtyři hosty jsou tyto balkonové kajuty skvělé pro rodinu s dětmi. Jsou vybaveny dvěma samostatnými lůžky, které lze spojit v manželkou postel, a i dalšími lůžky pro dva. Tyto kajuty mají zakřivené stěny, jedinečnou koupelnovou úpravu, kde je každý prostor oddělený, včetně sprchy a moderního umyvadla, a navíc soukromý balkon, ze kterého se celá rodina může kochat krásným výhledem. Mnoho z nich lze vzájemně propojit. Plocha kajut je přibližně 17 m2 - 23 m2 a plocha balkonu je cca 3 m2 - 9 m2. Paluby 11, 12, 13 a 14.

Kajuta s velkým balkonem (B6)
Tyto kajuty nabízejí krásný výhled z velkého balkonu. Samozřejmostí jsou dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a další lůžko pro ubytování jednoho dalšího hosta. Také mají zakřivené stěny a koupelnu s odděleným prostorem pro sprchu a umyvadlo. Plocha kajut je přibližně 18 m- 24 m2 a plocha balkonu je přibližně 4 m- 10 m2. Paluby 9, 10, 11 a 12.

Lázeňská kajuta s balkonem (B9)
Dané kajuty s balkonem jsou určené až pro tři hosty. Zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze spojit v manželskou postel, dále lůžko pro třetí osobu, posezení a samostatnou sprchu. Toto ubytování zahrnuje vstup do lázní Mandara Spa, včetně bezplatného vstupu do Thermal Suite. Nutno upozornit, že hosté mladší 18 let nemají povolen vstup do Thermal Suite. Plocha kajut je přibližně 18 m2 - 21 m2 a plocha balkonu cca 4 m2 - 7 m2. Paluba 14. 

Kajuta s balkonem (BA, BB, BF, BC)
Kajuty mají skleněné dveře od podlahy až ke stropu, které se otevírají na soukromý balkon s neuvěřitelným výhledem. Součástí jsou dvě samostatná lůžka, která lze spojit v manželkou postel, dále lůžko pro třetí osobu, posezení a koupelna s odděleným prostorem sprchy a umyvadla. Plocha kajut je přibližně 17 m2 - 33 m2 a plocha balkonu 3 m2 - 12 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Kajuta s balkonem Sail Away (BX)
Tato kategorie zaručuje kajutu s balkonem nebo lepší! Upozorňujeme, že výhled z balkonu může být zcela nebo částečně omezen. Kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. Lze ubytovat až 3 osoby.

The Haven

The Haven Deluxe Owner's apartmá s velkým balkonem (H2)
Tato apartmá s prostorem až pro čtyři osoby se mohou pochlubit celoplošnými okny od podlahy ke stropu. Zahrnují samostatnou ložnici s manželskou postelí královské velikosti, obývací pokoj, oddělený jídelní kout a soukromý balkon s úžasným výhledem. Dále budete mít k dispozici luxusní koupelnu se samostatným sprchovým koutem a vířivou vanou, přistýlky pro další dva hosty a přístup do oblasti Courtyard, The Haven Lounge a soukromé restaurace a baru. Zahrnuje služby komorníka a concierge. Některé lze navíc připojit k jinému apartmá majitele Deluxe s velkým balkonem nebo k rodinné vile se 2 ložnicemi a balkonem. Plocha apartmá je přibližně 79 m2 a plocha balkonu cca 11 m2. Paluby 16 a 17.

The Haven rodinná Villa se dvěma ložnicemi a balkonem (H6)
Tyto vily, které jsou ideální pro rodinu, se nacházejí v The Haven. Mají dvě ložnice, jednu s velkou manželskou postelí a druhou s rozkládací pohovkou pro dva, dále jsou součástí dvě koupelny. Lze ubytovat až 6 osob, které mají exkluzivní přístup do oblasti Courtyard, The Haven Lounge a soukromé restaurace či baru. Ubytování zahrnuje služby komorníka a concierge. Některá apartmá mohou být vzájemně propojena. Plocha je přibližně 46 m2 a plocha balkonu cca 5 m2. Paluby 16 a 17.

The Haven Penthouse s balkonem na zádi  (HC)
Daná apartmá jsou orientovaná na zádi a také nabízí fantastický výhled. Součástí je velká manželská postel a obývací část. Ubytování zahrnuje služby komorníka a concierge i exkluzivní přístup do oblasti Courtyard, The Haven Lounge, soukromé restaurace a baru. Některá apartmá lze připojit ke kajutám s balkonem na zádi. Plocha apartmá je přibližně 29 m2 a plocha balkonu je cca 7 m2. Paluby 10, 11, 12 a 13.

The Haven Courtyard Penthouse s balkonem (HF)
Tyto Penthousy jsou určeny až pro 3 hosty. Disponují manželskou postelí, některé i přistýlkou a koupelnou s luxusní sprchou. Kromě soukromého balkonu s fantastickým výhledem mají hosté také exkluzivní přístup do oblasti Courtyard, The Haven Lounge, soukromé restaurace a baru. Samozřejmostí jsou služby komorníka a concierge. Plocha apartmá je přibližně 29 m2 - 46 m2 a plocha balkonu 5 m2 - 7 m2. Paluby 16 a 17.

The Haven lázeňské apartmá s balkonem (H9)
Ideální způsob, jak zažít skvělou lázeňskou dovolenou ve dvou. Tato apartmá mají manželskou postel, luxusní koupelnu a soukromý balkon. Hosté mají k dispozici komorníka a služby concierge i exkluzivní přístup do oblasti Courtyard, The Haven Lounge, soukromé restaurace a baru. Další součástí je i vstup do lázní Mandara Spa, včetně bezplatného vstupu do Thermal Suite. Nutno upozornit, že do Thermal Suite nemají povolen přístup osoby mladší 18 let. Plocha lázeňských apartmá je přibližně 29 m2 - 35 m2 a plocha balkonu je cca 7 m2 - 13 m2. Paluba 14.

Apartmá Club s balkonem

Rodinné apartmá Club s balkonem (M4)
Tato apartmá mají soukromý balkon, nacházejí se uprostřed nebo na zádi lodi a jsou ideální pro rodiny. Součástí jsou dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, dále jedno horní lůžko a rozkládací pohovka. Je tedy možné ubytovat až 4 osoby. V koupelně se nachází luxusní vana sprchou nebo samotná vana. Plocha apartmá je přibližně 22 m2 a balkonu cca 4 m- 5 m2. Paluby 12, 13 a 14.

Lázeňské apartmá Club s balkonem (M9)
Lázeňská balkonová apartmá mohou ubytovat až tři hosty. Jsou vybavena dvěma lůžky, která lze spojit v manželskou postel, dalším lůžkem pro třetí osobu, posezením, sprchovým koutem nebo luxusní vanou se sprchou. Součástí je bezplatný vstup do lázní Mandara Spa, včetně Thermal Suite, což je ideální místo k odpočinku před nebo po lázeňských procedurách. Můžete si zde dopřát vyhřívaná kachlová lehátka, sauny, vodoléčebný bazén, vířivky a páry. Nutno upozornit, že hosté mladší 18 let nemají povolen vstup do Thermal Suite. Plocha apartmá je přibližně 22 m2 a balkonu cca 4 m2 - 5 m2. Paluba 14.

Apartmá Club s balkonem (MA, MC, MB)
Daná apartmá mají soukromý balkon a nachází se většinou uprostřed lodi. Mají dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, rozkládací pohovku pro třetí osobu, dále luxusní sprchu nebo vanu. Plocha apartmá je přibližně 22 m2 - 28 m2 a plocha balkonu je cca 5 m- 7 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Apartmá Club s balkonem Sail Away (MX)
Tato kategorie zaručuje apartmá Club Balcony Suite nebo lepší! Vaše kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. Lze ubytovat až 3 osoby.