V nabídce Norwegian Getaway je celá škála kajut od vnitřních přes kajuty s oknem či balkonem až po luxusní apartmá. Ti, kdo cestují sami, ocení studia s dvoulůžkem a jen pro ně určeným společenským prostorem, rodiny s dětmi pak rodinné kajuty se dvěma ložnicemi.

Zážitkem na celý život je ubytování v některé z řady přepychových kajut. To nejlepší – The Haven – pak čeká na samém vrcholku lodi: nejluxusnější apartmány s 24hodinovou službou komorníka a concierge (tzn. služby asistenta, který se stará o kompletní program a slouží jako poradce pro jakoukoliv možnou situaci), vlastní recepcí a soukromou sluneční palubou.

Rodinná vnitřní kajuta (I4)
Tyto kajuty jsou cenově dostupné pro rodiny a mají výhodnou polohou v blízkosti dětského koutku. Zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze spojit v manželskou postel, a dvě vyklápěcí lůžka pro 3. a 4. osobu. Plocha je přibližně 12 m2. Paluby 12, 13 a 14.

Vnitřní kajuta (IC, IA, IB, IF)
Tyto kajuty zahrnují 2 samostatné postele, které se dají spojit v manželskou postel a i další lůžka v případě ubytování až 4 osob. Plocha je přibližně 11 m2 - 18 m2. Paluby 5, 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Vnitřní kajuta Sail Away (IX)
Tato kategorie zaručuje vnitřní kajutu nebo i lepší! Vaše kajuta může být na kterékoli palubě a může být přidělena od času rezervace až jeden den před naloděním. Lze ubytovat až 4 osoby. 

Studio (T1)
Jedná se o kajuty speciálně navržené a cenově dostupné pro samostatné cestovatele. Součásí je postel, virtuální okno a oddělený prostor koupelny s umyvadlem a sprchovým koutem. Je zahrnut i přístup do soukromého salonku Studio. Plocha je přibližně 9 m2. Paluby 10 a 11.

Rodinná kajuta s oknem (O4, O5)
Tyto kajuty jsou ideální pro rodiny. Součástí jsou dvě samostatné postele, které lze spojit v jednu manželskou postel, a i další lůžka, pak je možné ubytovat další 3 osoby. Plocha je přibližně 14 m2 - 31 m2. Paluba 5.

Kajuta s obrazovým oknem (OB, OA)
Kajuty s oknem s úžasným výhledem zahrnující dvě samostatné postele, které lze spojit v jednu manželskou postel. Plocha je přibližně 14 m2 - 23 m2. Paluby 5, 9, 10, 11, 12 a 13.

Kajuta s oknem Sail Away (OX)
Tato kategorie zaručuje kajutu s oknem nebo lepší! Je ovšem možné, že může mít pouze okénko nebo obrazové okno a výhled může být zcela nebo částečně zakrytý. Kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. 

Kajuta s balkonem na zádi (B1)
Tyto kajuty jsou umístěny na zádi lodi, aby hosté měli nádherný výhled ze svého soukromého balkonu. Zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel. Součástí je i pohovka, lze tedy ubytovat až 3 osoby. Plocha kajut je přibližně 19 m2 - 51 m2 a plocha balkonu cca 2 m2 - 23 m2. Paluby 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Rodinná kajuta s balkonem (B4)
Ideální ubytování pro rodiny s výhodnou polohou v blízkosti dětského koutku. Součástí jsou dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a dále jedno horní lůžko a rozkládací pohovka pro ubytování dalších 2 osob. Plocha kajut je přibližně 18 m2 - 19 m2 a plocha balkonu je cca 2 m2. Paluby 13 a 14.

Kajuta s velkým balkonem (B6)
Tyto kajuty nabízejí krásný výhled z balkonu. Samozřejmostí jsou dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a další lůžka pro ubytování jednoho nebo dvou dalších hostů. Plocha kajut je přibližně 22 m2 a plocha balkonu je přibližně 6 m2. Paluba 9.

Lázeňská kajuta s balkonem (B9)
Tyto kajuty se vyznačují uklidňujícím lázeňsým dekorem. Zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a jednu rozkládací pohovku jako možnost 3. lůžka. Ubytovaní mají snadný přístup do přilehlých lázní Mandara Spa a fitness centra, stejně tak bezplatný přístup do Thermal Suite během pravidelné otevírací doby. Plocha kajut je přibližně 19 m2 a plocha balkonu cca 2 m2. Paluba 14.

Kajuta s balkonem (BB, BF, BA)
Součástí jsou dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a i další lůžka pro ubytování až 4 osob. Plocha kajut je přibližně 18 m2 - 34 m2 a plocha balkonu 2 m2 - 12 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Kajuta s balkonem Sail Away (BX)
Tato kategorie zaručuje kajutu s balkonem nebo lepší! Upozorňujeme, že výhled z balkonu může být zcela nebo částečně omezen. Kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. 

The Haven

The Haven Deluxe Owner's apartmá s velkým balkonem (H2)
Tato apartmá se nachází v The Haven a nabízejí úžasný výhled na oceán z mimořádně prostorného balkonu. Zahrnují manželskou postel královské velikosti, obývací a jídelní kout s barem, koupelnu s luxusní vanou, samostatný sprchový kout a dvě moderní umyvadla. Dále je součástí velká šatní skříň, rozkládací pohovka pro dva a poloviční koupelna pro hosty. Plocha apartmá je přibližně 86 m2 a plocha balkonu cca 18 m2. Paluba 16.

The Haven Deluxe Owner's apartmá s balkonem (H3)
Užijte si výhled na oceán v luxusním Owner's apartmá v The Haven. Tato apartmá mají oddělenou obývací a jídelní část s celoplošnými okny, velkou manželskou postel, koupelnu s luxusní vanou a samostatným sprchovým koutem, koupelnu pro hosty a možnost lůžek pro další 2 osoby. Součástí ubytování je také 24hodinová služba komorníka a concierge. Plocha apartmá je přibližně 53 m2 a plocha balkonu cca 8 m2. Paluba 16.

The Haven rodinná Villa se dvěma ložnicemi a balkonem (H6)
Tyto vily jsou ideální pro rodiny a nabízejí dostatek prostoru a soukromí. Hlavní ložnice má manželskou postel královské velikosti a koupelnu s luxusní vanou a samostatným sprchovým koutem. Druhá ložnice má rozkládací pohovku a koupelnu se sprchovým koutem. Dále je součástí obývací a jídelní kout s přistýlkou pro ubytování až dvou hostů. Lze ubytovat až 6 osob. Plocha je přibližně 49 m2 - 50 m2 a plocha balkonu cca 3 m2 - 4 m2. Paluby 15 a 16.

The Haven Penthouse s hlavní ložnicí a velkým balkonem na zádi  (H7)
Tato střešní apartmá se nacházejí v zadních rozích palub 9 a 12 a nabízejí nezapomenutelný výhled z oken od podlahy ke stropu a mimořádně velkého balkonu. Hosté mají exkluzivní přístup do oblasti Courtyard, restaurace, salonku a k dispozici komorníka a služby concierge. Součástí je manželská postel královské velikosti, koupelna s luxusní vanou a samostatným sprchovým koutem, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro dva, jídelní kout a koupelna pro hosty. Plocha apartmá je přibližně 73 m2 - 76 m2 a balkonu cca 34 m2 - 37 m2. Paluby 9 a 12.

The Haven Penthouse s hlavní ložnicí a balkonem na zádi (HA)
Tato střešní apartmá se nacházejí v zadních rozích palub 10 až 14 a také nabízí exkluzivní přístup do oblasti Courtyard, restaurace, salonku  a službu komorníka a concierge. Ubytování zahrnuje manželskou postel královské velikosti, koupelnu s luxusní vanou a samostatným sprchovým koutem, obývací a jídelní kout a samostatnou ložnici s rozkládací pohovkou pro dva i s plně vybavenou koupelnou. Plocha apartmá je přibližně 60 m2 - 66 m2 a plocha balkonu je cca 21 m2 - 27 m2. Paluby 10, 11, 13 a 14.

The Haven Courtyard Penthouse s balkonem (HF)
V těchto apartmánech umístěných v The Haven na přídi lodi můžete obdivovat nádherný neustále se měnící výhled z balkonu. Samozřejmostí je velká manželská postel a koupelna s vanou a sprchou (kromě bezbariérových kajut). Lze ubytovat až 3 osoby, které mají přístup do oblasti Courtyard, soukromé restaurace či salonku. Plocha apartmá je přibližně 30 m2 - 50 m2 a plocha balkonu 4 m2 - 7 m2. Paluba 15 a 16.

The Haven Penthouse s balkonem na přídi (HG)
Nechte se hýčkat luxusem a výjimečnými službami v The Haven. Užijte si nádherný výhled z balkonu na přídi lodi. Součástí apartmá je velká manželská postel a rozkládací pohovka, dále obývací část, jídelní kout a koupelna s vanou a samostatnou sprchou. Lze ubytovat až 3 osoby. Plocha apartmá je přibližně 38 m2 - 41 m2 a plocha balkonu cca 2 m2. Paluby 9, 10, 11, 12 a 13.

The Haven lázeňské apartmá s balkonem (H9)
Ideální způsob, jak zažít skvělou lázeňskou dovolenou. Spa apartmány mají uklidňující lázeňský dekor, součástí je velká manželská postel, vířivka a nadrozměrná sprcha s tryskami. Hosté mají snadný přístup do přilehlých lázní Mandara Spa na 15. palubě, fitness centra a také bezplatný vstup do Thermal Suite. Ubytování pro 2 osoby. Plocha apartmá je přibližně 28 m2 a plocha balkonu je cca 5 m2. Paluba 14.

The Haven Penthouse apartmá s balkonem (HI)
Nechte se hýčkat luxusem a výjimečnými službami v The Haven. Užijte si nádherný výhled z balkonu na přídi lodi. Součástí apartmá je manželská postel, vířívka a posezení. Plocha apartmá je přibližně 28 m2 a plocha balkonu cca 5 m2. Paluba 14.

Apartmá Club s balkonem

Apartmá Club s balkonem na zádi (M1)
Tato apartmá s prostorným balkonem jsou umístěna na zádi lodi, aby měli hosté perfektní výhled. Disponují dvěma postelemi, které lze spojit v manželkou postel. Plocha apartmá je přibližně 47 m2 - 54 m2 a balkonu cca 19 m2 - 26 m2. Paluba 10.

Rodinné apartmá Club s balkonem (M4)
Tato apartmá se nacházejí na přídi a uprostřed lodi. Jsou ideální pro rodiny, jelikož mají výhodnou polohu v blízkosti dětského koutku. Součástí jsou dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel a i další lůžka pro ubytování až 4 osob. Plocha apartmá je přibližně 22 m2 a balkonu cca 2 m2. Paluby 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Apartmá Club s velkým balkonem (M6)
Tyto apartmány nabízí úžasný výhled. Součástí jsou 2 samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a také přistýlka pro dvě osoby. Lze ubytovat 3 - 4 osoby. Tato apartmá se nachází v blízkosti promenády Watefront. Plocha apatmá je přibližně 26 m2 - 28 m2 a plocha balkonu je cca 7 m2 - 9 m2. Paluba 8.

Lázeňské apartmá Club s balkonem (M9)
Balkonová apartmá Spa Club mají uklidňující lázeňský dekor. Součástí je velká manželská postel, nadrozměrná sprcha s několika tryskami a snadný přístup do přilehlých lázní Mandara Spa a fitness centra. Zahrnuje také bezplatný vstup do Thermal Suite během pravidelné otevírací doby. Lze ubytovat až 3 osoby. Plocha apartmá je přibližně 22 m2 a balkonu cca 2 m2. Paluba 14.

Apartmá Club s balkonem (MA, MB)
Daná apartmá mají soukromý balkon a nachází se většinou uprostřed lodi. Mají dvě samostatná lůžka, která lze přeměnit na manželskou postel, a dále rozkládací pohovku k ubytování až 4 osob. Plocha apartmá je přibližně 21 m2 - 28 m2 a plocha balkonu je cca 2 m2 - 9 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Apartmá Club s balkonem Sail Away (MX)
Tato kategorie zaručuje apartmá Club Balcony Suite nebo lepší! Vaše kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. Lze ubytovat až 3 osoby.