Hostům je k dispozici široká nabídka komfortního ubytování. Specialitou jsou prostorné luxusní apartmány  s vlastní zahradou, vířivkou a dalšími nadstandardními službami, které uspokojí i nejnáročnější cestující.

Rodinná vnitřní kajuta (I4)
Jedná se o cenově dostupnou rodinnou variantu, kde jsou 2 samostatné postele, které se dají spojit v manželskou postel, a je tu možnost 3. a 4. lůžka. Plocha je přibližně 13 m2 - 14 m2. Paluby 11 a 12.

Vnitřní kajuta (IA, IB, IF)
Tyto kajuty zahrnují dvě samostatná lůžka, která lze spojit v jednu manželskou postel, a některé mají i lůžka pro ubytování 3. a 4. osoby. Plocha je přibližně 13 m2 - 25 m2. Paluby 4, 5, 8, 9, 10 a 11.

Vnitřní kajuta Sail Away (IX)
Tato kategorie zaručuje vnitřní kajutu nebo i lepší! Vaše kajuta může být na kterékoli palubě a může být přidělena od času rezervace až jeden den před naloděním. 

Rodinná kajuta s oknem (O4)
Tyto kajuty jsou ideální pro rodiny. Součástí jsou dvě samostatné postele, které lze spojit v jednu manželskou postel, a i další lůžka, pak je možné ubytovat další 2 osoby. Některé kajuty mohou být vzájemně propojeny. Plocha je přibližně 14 m2. Paluba 8.

Kajuta s obrazovým oknem (OA)
Kajuty s oknem s úžasným výhledem zahrnující dvě samostatné postele, které lze spojit v jednu manželskou postel. Lze ubytovat až 4 osoby. Některé kajuty lze vzájemně propojit. Plocha je přibližně 14 m2. Paluby 5 a 6.

Kajuta s oknem (OF)
Tyto kajuty s výhledem na oceán mají místo až pro čtyři hosty. Disponují 2 samostatnými postelemi, které lze spojit na manželskou postel, a i lůžky, která umožní ubytovat další 2 osoby. Některé kajuty lze vzájemně propojit. Plocha je přibližně 14 m2. Paluby 4 a 5.

Kajuta s oknem s omezeným výhledem (OK)
Tyto kajuty s výhledem na oceán mají obrazové okno nebo okénko s omezeným výhledem a mohou ubytovat až 4 hosty. Zahrnují 2 samostatná lůžka, která lze spojit na manželskou postel, a jedno vysouvací a vyklápěcí lůžko pro 3. a 4. osobu. Nachází se uprostřed lodi a jsou blízko veškerému dění. Plocha je přibližně 14 m2 - 18 m2. Paluba 8.

Kajuta s oknem Sail Away (OX)
Tato kategorie zaručuje kajutu s oknem nebo lepší! Je ovšem možné, že může mít pouze okénko nebo obrazové okno a výhled může být zcela nebo částečně zakrytý. Kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. 

Kajuta s balkonem na zádi (B1)
Tyto kajuty jsou umístěny na zádi lodi a disponují soukromým balkonem s prosklenými dveřmi od podlahy ke stropu. Mají 2 samostatná lůžka, která lze spojit na manželskou postel, a jednu rozkládací pohovku pro další osobu. Plocha kajut je přibližně 18 m2 - 24 m2 a plocha balkonu cca 3 m2 - 8 m2. Paluby 8, 9 a 10.

Kajuta s balkonem (BA, BF)
Dané kajuty jsou určené pro 3 hosty. Součástí jsou 2 samostatná lůžka, která lze spojit na manželskou postel, a některé mají další lůžko pro ubytování další osoby. Spolu s posezením, skleněnými dveřmi od podlahy až ke stropu a soukromým balkonem nabízí úžasný výhled. Některé kajuty lze pro větší pohodlí propojit. Plocha kajut je přibližně 18 m2 - 28 m2 a plocha balkonu 3 m2 - 5 m2. Paluby 8, 9, 10 a 11.

Kajuta s balkonem Sail Away (BX)
Tato kategorie zaručuje kajutu s balkonem nebo lepší! Upozorňujeme, že výhled z balkonu může být zcela nebo částečně omezen. Kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. 

Apartmá 

Apartmá Villa se třema ložnicemi a zahradou (S1)
V Garden Villas je možno ubytovat až 7 hostů. Disponují 3 ložnicemi, koupelnou s luxusní vanou a sprchou, obývacím pokojem, jídelnou a soukromou zahradou s vířivkou a venkovním jídelním koutem. Součástí je i terasa, ze které si můžete vychutnat krásný výhled. Ubytování zahrnuje služby komorníka a concierge. Navíc apartmány Garden Villas se mohou navzájem propojit a získat tak více prostoru. Plocha apartmá je přibližně 621 m2 a balkonu cca 413 m2. Paluba 14.

Apartmá Deluxe Owner's apartmá s dvěma balkony (S2)
Tato apartmá Deluxe Owner's jsou umístěna na přídi a ubytují 4 hosty. Zahrnují samostatnou ložnici s manželskou postelí, koupelnu s luxusní vanou a vířivkou, dále vanu pro hosty, obývací a jídelní kout. Také jsou dispozici služby komorníka a concierge. Plocha těchto apartmá je přibližně 83 m2 a balkonu cca 13 m2. Paluba 10.

Apartmá Owner's apartmá se dvěma balkony (S3)
Apartmá Owner's Suites se dvěma balkony jsou vhodné až pro 4 hosty. Mají obývací pokoj, jídelnu, samostatnou ložnici s manželskou postelí královské velikosti, koupelnu s luxusní vanou a vířivkou i minibar. Samozřejmostí jsou služby komorníka a concierge. Plocha apartmá je přibližně 66 m2 a balkonu cca 13 m2. Paluba 9.

Rodinné Deluxe apartmá se dvěma ložnicemi a balkonem (S4)
S dostatkem místa až pro 6 osob jsou tato apartmá ideální, pokud chcete vzít celou rodinu. Součástí je obývací část, jídelní kout, samostatná ložnice s manželskou postelí, také samostatná dětská ložnice a velký soukromý balkon. K dispozici jsou služby komorníka a concierge. Plocha apartmá je přibližně 53 m2 a balkonu cca 7 m2. Paluba 11. 

Deluxe Owner's apartmá (S6)
Užijte si nádherný výhled z rozsáhlé okenní stěny těchto apartmá, která zahrnují manželskou postel královské velikosti a lůžka pro ubytování až dalších 4 osob. Dále je součástí koupelna s luxusní vanou a vířivkou, posezení, jídelní kout a služby komorníka a concierge. Plocha apartmá je přibližně 61 m2 - 68 m2. Paluba 12.

Apartmá Penthouse s balkonem (SC)
Tato stylová střešní apartmá jsou orientována na přídi lodi. Součástí je manželská postel, rozkládací pohovka pro dva, pohodlný obývací a jídelní kout, kde si můžete odpočinout nebo si vychutnat jídlo, které vám zajistí váš komorník. Lze ubytovat až 4 osoby. Plocha apartmá je přibližně 37 m2 a plocha balkonu cca 6 m2. Paluba 12.

Apartmá Deluxe Penthouse s velkým balkonem na přídi (SD)
Tato apartmá jsou vybavena manželskou postelí, koupelnou s luxusní vanou a sprchou, obývacím a jídelním koutem. K dispozici jsou služby komorníka. Lze ubytovat až 4 osoby. Plocha apartmá je přibližně 47 m2 a plocha balkonu cca 12 m2. Paluba 10.

Apartmá Penthouse s velkým balkonem na přídi (SF)
V těchto apartmánech umístěných na zádi lze ubytovat až 3 osoby. Součástí je ložnice s manželskou postelí, koupelna s luxusní vanou i sprchou, obývací prostor a jídelní kout. Nezbytností jsou služby komorníka a concierge. Některá mohou být připojena k apartmá Owner´s. Plocha apartmá je přibližně 45 m2 - 54 m2 a plocha balkonu cca 12 m2 - 25 m2. Paluby 9 a 10.

Apartmá Penthouse s velkým balkonem na zádi (SM)
Součástí těchto stylových apartmánů je ložnice s manželskou postelí, rozkládací pohovka pro jednu osobu, koupelna s luxusní vanou a sprchou, obývací a jídelní kout i soukromý balkon. Navíc se o Vás bude starat komorník a k dispozici je služba concierge. Plocha apartmá je přibližně 34 m2 - 36 m2 a plocha balkonu cca 8 m2 - 9 m2. Paluby 8 a 10.

Apartmá Penthouse s balkonem na zádi (SN)
Součástí těchto stylových apartmánů je ložnice s manželskou postelí, rozkládací pohovka pro jednu osobu, koupelna s luxusní vanou a sprchou, obývací a jídelní kout i soukromý balkon. Navíc se o Vás bude starat komorník a k dispozici je služba concierge. Plocha apartmá je přibližně 32 m2 - 34 m2 a plocha balkonu cca 5 m2 - 7 m2. Paluby 8 a 9.

Rodinné apartmá (SP)
V těchto apartmá se ubytuje až 6 hostů. Jsou vybavena manželskou postelí královské velikosti, rozkládací pohovkou pro dvě osoby a lůžka pro umístění dalších dvou hostů. Dále je součástí posezení, koupelna s luxusní vanou a sprchou. V ceně jsou služby komorníka a concierge. Tato apartmá mají okna od podlahy ke stropu a jsou bez balkonu. Plocha je přibližně 37 m2 - 45 m2. Paluba 12.

Apartmá Club s balkonem

Apartmá Club s balkonem (MA, MB)
Balkonová apartmá mohou ubytovat až 4 hosty. Mají 2 samostatná lůžka, která lze spojit na manželskou postel, a lůžka pro přespání dalších 2 hostů. Dále nabízí posezení, koupelnu s luxusní vanou a sprchou i úžasný výhled ze soukromého balkonu. Plocha apartmá je přibližně 26 m2 a plocha balkonu je cca 5 m2. Paluba 11.

Apartmá Club s balkonem Sail Away (MX)
Tato kategorie zaručuje apartmá Club Balcony Suite nebo lepší! Kajuta může být na jakékoli palubě a přidělena až jeden den před naloděním. Lze ubytovat až 4 osoby.