USA, Bahamy z Port Canaveralu na lodi Mariner of the Seas
Termín: Trasa:
od 19 350 Kč/os. (759 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 25.11.2019, Po 1. Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) --:-- 16:30
2. 26.11.2019, Út 2. Relaxační den na moři --:-- --:--
3. 27.11.2019, St 3. Nassau, Bahamy 08:00 17:00
4. 28.11.2019, Čt 4. Perfect Day at CocoCay, Bahamy 07:00 17:00
5. 29.11.2019, 5. Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) 07:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    Nassau, Bahamy / Nassau je centrem hojně navštěvovaného ostrova New Providence i celého Bahamského souostroví. Město s výrazným americkým rázem nabízí propojení moderní architektury, historie i karibské atmosféry. V jeho ulicích mohou turisté obdivovat staré pevnosti, několik atraktivních muzeí i zajímavou architekturu. Ani milovníci koupání zde nepřijdou zkrátka: celý ostrov, omývaný Sargasovým mořem, je totiž lemován krásnými písečnými plážemi. Milovníci zábavy by zase neměli vynechat sousední ostrov Paradise Island, který je díky svými luxusním hotelům a zábavním parkům oblíbený mezi celebritami z celého světa.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Perfect Day at CocoCay, Bahamy / Na Bahamských ostrovech se na podzim 2019 otevřela destinace vskutku jedinečná, soukromý ostrov Perfect Day at CocoCay, první z řady „Ostrovů perfektního dne“, které pro své hosty nachystala společnost Royal Caribbean International. Relaxujte u největšího sladkovodního bazénu v Karibiku i na ostrově Chill Island s křišťálově čistou vodou a tím nejjemnějším bílým pískem. Užijte si adrenalin ve Vzrušujícím vodním parku se dvěma věžemi a 13(!) skluzavkami včetně Daredevil´s Peak, té nejvyšší v Severní Americe. Sportujte, zorbujte, projeďte se na zip-line, vyrazte šnorchlovat. Dopřejte si osvěžující koktejl i vynikající oběd z těch nejčerstvějších surovin – na pohodlném lehátku nebo dokonce v luxusní kabině se soukromou obsluhou.
  • 5.' '.den
    program den po dni
    5. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.