USA, Mexiko z Galvestonu na lodi Enchantment of the Seas
Termín: Trasa:
od 12 950 Kč/os. (508 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 10.01.2020, 1. Galveston, USA (nalodění) --:-- 16:00
2. 11.01.2020, So 2. Relaxační den na moři --:-- --:--
3. 12.01.2020, Ne 3. Progreso (Yucatán), Mexiko 08:00 16:00
4. 13.01.2020, Po 4. Cozumel, Mexiko 09:00 18:00
5. 14.01.2020, Út 5. Relaxační den na moři --:-- --:--
6. 15.01.2020, St 6. Galveston, USA (vylodění) 07:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Galveston, USA (nalodění) / Dvojice ostrovů v Mexickém zálivu u pobřeží amerického Texasu je domovem města s nejširší sbírkou historických staveb ve Spojených státech, kilometry nádherných písčitých pláží i skvělých muzeí. Prohlédněte si historickou čtvrť Strand a její nádherné viktoriánské stavby včetně přepychového Biskupského paláce. Navštivte historické lodě z druhé světové války, jedinečné muzeum na staré těžební věži i mohutné skleněné pyramidy Moody Gardens. Užijte si spoustu legrace na zábavním mole s horskými drahami, při procházce státním parkem pozorujte ptáky a relaxujte na pěkných plážích Galvestonského ostrova.
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    Progreso (Yucatán), Mexiko / Jedno z nejdelších mol světa je symbolem 40tisícového města na severním pobřeží mexického poloostrova Yucatán. Druhé největší město stejnojmenného státu je branou k hezkým plážím, tajemným mayským ruinám i jedinečné gastronomii. Projděte se po pěkné nábřežní promenádě s výhledem na moře i 6,5kilometrovou přístavní hráz. Užijte si odpočinek na předlouhé písčité pláži i osvěžující koupel ve vápencových závrtech ekologické rezervace El Corchito. Prohlédněte si koloniální architekturu hlavního města Yucatánu, korálové ostrůvky Mexického zálivu i rozhlehlý chrámový komplex Mayů Chichén Itzá.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Cozumel, Mexiko / Největší mexický ostrov Cozumel rozkládající se nedaleko východního pobřeží poloostrova Yucatán proslul díky svým nádherným azurovým plážím. Zároveň je ideální pozicí pro objevování mayských památek. V dostupné vzdálenosti se nachází pozůstatky starověkého města Tulum, které je třetí nejnavštěvovanější památkou v zemi, a také areál San Gervasio, kde se v minulosti uctíval kult mayské bohyně plodnosti. Ostrov nabízí i další atrakce v podobě tradiční čokoládovny, palírny tequily či historických vesnic, které přibližují život původních mexických obyvatel.
  • 6.' '.den
    program den po dni
    6. den
    Galveston, USA (vylodění) / Dvojice ostrovů v Mexickém zálivu u pobřeží amerického Texasu je domovem města s nejširší sbírkou historických staveb ve Spojených státech, kilometry nádherných písčitých pláží i skvělých muzeí. Prohlédněte si historickou čtvrť Strand a její nádherné viktoriánské stavby včetně přepychového Biskupského paláce. Navštivte historické lodě z druhé světové války, jedinečné muzeum na staré těžební věži i mohutné skleněné pyramidy Moody Gardens. Užijte si spoustu legrace na zábavním mole s horskými drahami, při procházce státním parkem pozorujte ptáky a relaxujte na pěkných plážích Galvestonského ostrova.