USA, Mexiko z Galvestonu na lodi Enchantment of the Seas
Termín: Trasa:
od 9 230 Kč/os. (362 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 11.05.2020, Po 1. Galveston, USA (nalodění) --:-- 16:00
2. 12.05.2020, Út 2. Relaxační den na moři --:-- --:--
3. 13.05.2020, St 3. Cozumel, Mexiko 08:00 17:00
4. 14.05.2020, Čt 4. Relaxační den na moři --:-- --:--
5. 15.05.2020, 5. Galveston, USA (vylodění) 07:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Galveston, USA (nalodění) / Dvojice ostrovů v Mexickém zálivu u pobřeží amerického Texasu je domovem města s nejširší sbírkou historických staveb ve Spojených státech, kilometry nádherných písčitých pláží i skvělých muzeí. Prohlédněte si historickou čtvrť Strand a její nádherné viktoriánské stavby včetně přepychového Biskupského paláce. Navštivte historické lodě z druhé světové války, jedinečné muzeum na staré těžební věži i mohutné skleněné pyramidy Moody Gardens. Užijte si spoustu legrace na zábavním mole s horskými drahami, při procházce státním parkem pozorujte ptáky a relaxujte na pěkných plážích Galvestonského ostrova.
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    Cozumel, Mexiko / Největší mexický ostrov Cozumel rozkládající se nedaleko východního pobřeží poloostrova Yucatán proslul díky svým nádherným azurovým plážím. Zároveň je ideální pozicí pro objevování mayských památek. V dostupné vzdálenosti se nachází pozůstatky starověkého města Tulum, které je třetí nejnavštěvovanější památkou v zemi, a také areál San Gervasio, kde se v minulosti uctíval kult mayské bohyně plodnosti. Ostrov nabízí i další atrakce v podobě tradiční čokoládovny, palírny tequily či historických vesnic, které přibližují život původních mexických obyvatel.
  • 5.' '.den
    program den po dni
    5. den
    Galveston, USA (vylodění) / Dvojice ostrovů v Mexickém zálivu u pobřeží amerického Texasu je domovem města s nejširší sbírkou historických staveb ve Spojených státech, kilometry nádherných písčitých pláží i skvělých muzeí. Prohlédněte si historickou čtvrť Strand a její nádherné viktoriánské stavby včetně přepychového Biskupského paláce. Navštivte historické lodě z druhé světové války, jedinečné muzeum na staré těžební věži i mohutné skleněné pyramidy Moody Gardens. Užijte si spoustu legrace na zábavním mole s horskými drahami, při procházce státním parkem pozorujte ptáky a relaxujte na pěkných plážích Galvestonského ostrova.