USA, Curacao, Aruba, Bahamy z Port Canaveralu na lodi Mariner of the Seas
Termín: Trasa:
od 47 640 Kč/os. (1 872 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 26.05.2023, 1. Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) --:-- 16:00
2. 27.05.2023, So 2. Relaxační den na moři --:-- --:--
3. 28.05.2023, Ne 3. Relaxační den na moři --:-- --:--
4. 29.05.2023, Po 4. Willemstad (Curacao), Autonomní státy Nizozemska 11:00 20:00
5. 30.05.2023, Út 5. Oranjestad (Aruba), Autonomní státy Nizozemska 08:00 22:00
6. 31.05.2023, St 6. Relaxační den na moři --:-- --:--
7. 01.06.2023, Čt 7. Relaxační den na moři --:-- --:--
8. 02.06.2023, 8. Perfect Day at CocoCay, Bahamy 07:00 17:00
9. 03.06.2023, So 9. Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) 07:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Willemstad (Curacao), Autonomní státy Nizozemska / Po více než třech staletích získalo v roce 1954 Curacao nezávislost na Nizozemsku, vliv holandských kolonizátorů je ale v jeho hlavním městě patrný dodnes. Jedinečná koloniální architektura se zasloužila o to, že multikulturní město bylo zapsáno na seznam UNESCO. Obdivujte pestré historické domy čtvrti Punda a pak přejděte po plovoucím pěším mostě do moderní Otrobandy. Vyrazte na některou z nespočtu krásných písečných pláží i do Christoffelparku, největšího národního parku Curacaa. Nakonec ochutnejte místní likér i některé z dalších holandských specialit – třeba syrového sledě, zvaného rauwe haring.
  • 5.' '.den
    program den po dni
    5. den
    Oranjestad (Aruba), Autonomní státy Nizozemska / Bývalá nizozemská kolonie svoji minulost nezapře: Oranjestad, hlavní a největší město karibského ostrova, dodnes zdobí vysoké pestrobarevné domy i bývalá pevnost z konce 18. století. Seznamte se tady se zajímavou minulostí Aruby a pak už vyrazte na komentovanou prohlídku Muzea aloe s továrnou. Obdivujte krajinu nitra ostrova, porostlou kaktusy i prazvláštními divi-divi, stromy formovanými větrem. Relaxujte na Orlí pláži nebo rovnou přeplujte na Renesanční ostrov a jděte šnorchlovat nebo se potápět. Návštěvu Aruby zakončete třeba holandskou pochoutkou keshi yena, sýrem plněným kořeněným masem.
  • 8.' '.den
    program den po dni
    8. den
    Perfect Day at CocoCay, Bahamy / Na Bahamských ostrovech se na podzim 2019 otevřela destinace vskutku jedinečná, soukromý ostrov Perfect Day at CocoCay, první z řady „Ostrovů perfektního dne“, které pro své hosty nachystala společnost Royal Caribbean International. Relaxujte u největšího sladkovodního bazénu v Karibiku i na ostrově Chill Island s křišťálově čistou vodou a tím nejjemnějším bílým pískem. Užijte si adrenalin ve Vzrušujícím vodním parku se dvěma věžemi a 13(!) skluzavkami včetně Daredevil´s Peak, té nejvyšší v Severní Americe. Sportujte, zorbujte, projeďte se na zip-line, vyrazte šnorchlovat. Dopřejte si osvěžující koktejl i vynikající oběd z těch nejčerstvějších surovin – na pohodlném lehátku nebo dokonce v luxusní kabině se soukromou obsluhou.
  • 9.' '.den
    program den po dni
    9. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.