USA, Mexiko z Galvestonu na lodi Enchantment of the Seas
Termín: Trasa:
od 30 960 Kč/os. (1 214 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 29.01.2020, St 1. Galveston, USA (nalodění) --:-- 16:00
2. 30.01.2020, Čt 2. Relaxační den na moři --:-- --:--
3. 31.01.2020, 3. Costa Maya, Mexiko 12:00 19:00
4. 01.02.2020, So 4. Cozumel, Mexiko 07:00 17:00
5. 02.02.2020, Ne 5. Relaxační den na moři --:-- --:--
6. 03.02.2020, Po 6. Galveston, USA (vylodění) 07:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Galveston, USA (nalodění) / Dvojice ostrovů v Mexickém zálivu u pobřeží amerického Texasu je domovem města s nejširší sbírkou historických staveb ve Spojených státech, kilometry nádherných písčitých pláží i skvělých muzeí. Prohlédněte si historickou čtvrť Strand a její nádherné viktoriánské stavby včetně přepychového Biskupského paláce. Navštivte historické lodě z druhé světové války, jedinečné muzeum na staré těžební věži i mohutné skleněné pyramidy Moody Gardens. Užijte si spoustu legrace na zábavním mole s horskými drahami, při procházce státním parkem pozorujte ptáky a relaxujte na pěkných plážích Galvestonského ostrova.
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    Costa Maya, Mexiko / Jen co by kamenem dohodil od hranic s Belize, se na pobřeží Karibského moře v mexickém státě Quintana Roo rozkládá Costa Maya. Nevelký turistický rezort nabízí výborné podmínky k relaxaci na pláži i seznámení se zajímavou historií oblasti. Užijte si nádherné písečné pláže rybářské vesnice Mahahual i projížďku na kajaku po překrásném jezeře Bacalar. Navštivte méně známé Mayské ruiny Chacchoben a Kuhunlich a obdivujte pyramidy a chrámy z doby od 3. do 8. století. Ponořte se pod hladinu a kochejte se krásou korálového útesu Chinchorro a nakonec si v Dolphin Discovery zaplavte s delfíny.
  • 4.' '.den
    program den po dni
    4. den
    Cozumel, Mexiko / Největší mexický ostrov Cozumel rozkládající se nedaleko východního pobřeží poloostrova Yucatán proslul díky svým nádherným azurovým plážím. Zároveň je ideální pozicí pro objevování mayských památek. V dostupné vzdálenosti se nachází pozůstatky starověkého města Tulum, které je třetí nejnavštěvovanější památkou v zemi, a také areál San Gervasio, kde se v minulosti uctíval kult mayské bohyně plodnosti. Ostrov nabízí i další atrakce v podobě tradiční čokoládovny, palírny tequily či historických vesnic, které přibližují život původních mexických obyvatel.
  • 6.' '.den
    program den po dni
    6. den
    Galveston, USA (vylodění) / Dvojice ostrovů v Mexickém zálivu u pobřeží amerického Texasu je domovem města s nejširší sbírkou historických staveb ve Spojených státech, kilometry nádherných písčitých pláží i skvělých muzeí. Prohlédněte si historickou čtvrť Strand a její nádherné viktoriánské stavby včetně přepychového Biskupského paláce. Navštivte historické lodě z druhé světové války, jedinečné muzeum na staré těžební věži i mohutné skleněné pyramidy Moody Gardens. Užijte si spoustu legrace na zábavním mole s horskými drahami, při procházce státním parkem pozorujte ptáky a relaxujte na pěkných plážích Galvestonského ostrova.