USA, Bahamy, Belize, Mexiko z Port Canaveralu na lodi MSC Meraviglia
Termín: Trasa:
od 57 600 Kč/os. (2 259 €)

Itinerář

DEN DATUM Přístav / Program PŘIPLUTÍ VYPLUTÍ
1. 02.04.2023, Ne 1. Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) --:-- 18:00
2. 03.04.2023, Po 2. Nassau, Bahamy 12:00 19:00
3. 04.04.2023, Út 3. Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamy 07:00 17:00
4. 05.04.2023, St 4. Relaxační den na moři --:-- --:--
5. 06.04.2023, Čt 5. Belize City, Belize 10:00 19:00
6. 07.04.2023, 6. Costa Maya, Mexiko 07:00 14:00
7. 08.04.2023, So 7. Relaxační den na moři --:-- --:--
8. 09.04.2023, Ne 8. Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) 08:00 --:--
  • 1.' '.den
    program den po dni
    1. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (nalodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.
  • 2.' '.den
    program den po dni
    2. den
    Nassau, Bahamy / Nassau je centrem hojně navštěvovaného ostrova New Providence i celého Bahamského souostroví. Město s výrazným americkým rázem nabízí propojení moderní architektury, historie i karibské atmosféry. V jeho ulicích mohou turisté obdivovat staré pevnosti, několik atraktivních muzeí i zajímavou architekturu. Ani milovníci koupání zde nepřijdou zkrátka: celý ostrov, omývaný Sargasovým mořem, je totiž lemován krásnými písečnými plážemi. Milovníci zábavy by zase neměli vynechat sousední ostrov Paradise Island, který je díky svými luxusním hotelům a zábavním parkům oblíbený mezi celebritami z celého světa.
  • 3.' '.den
    program den po dni
    3. den
    Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamy / Jen 100 kilometrů východně od floridského Miami vybudovala společnost MSC soukromý rezort a „ráj na zemi“ určený výhradně pro její hosty. Mořská rezervace Ocean Cay nabízí překrásné pláže, zážitky inspirované bahamskou kulturou i nabídku zajímavých aktivit. Relaxujte na některé z osmi pláží a se šnorchlem nebo bombou na zádech obdivujte fascinující život pod mořskou hladinou. Užijte si klidnou procházku kolem nádherné laguny, večerní laser show nebo výhledy ze 30 m vysokého majáku. A nezapomeňte si den zpříjemnit dobře namíchaným koktejlem Daiquiri ve „stylu Ernesta Hemingwaye“ ve stylovém Lighthouse Baru.
  • 5.' '.den
    program den po dni
    5. den
    Belize City, Belize / Ačkoli na první pohled působí trochu zchátrale, má bývalé hlavní město Britského Hondurasu nepochybně svoje kouzlo. Kromě moderních budov hotelů a restaurací tady v úzkých uličkách najdete zajímavou koloniální architekturu včetně katedrály svatého Jana, jedné z nejstarších staveb v Belize. Nachází se tady jediná, navíc uměle vybudovaná pláž, ale jen několik kilometrů člunem z města na váš čekají nádherné korálové ostrůvky, které zvou k objevování bohatého života pod mořskou hladinou. Ujít si rozhodně nenechte ani známé ruiny mayského města Altun Ha.
  • 6.' '.den
    program den po dni
    6. den
    Costa Maya, Mexiko / Jen co by kamenem dohodil od hranic s Belize, se na pobřeží Karibského moře v mexickém státě Quintana Roo rozkládá Costa Maya. Nevelký turistický rezort nabízí výborné podmínky k relaxaci na pláži i seznámení se zajímavou historií oblasti. Užijte si nádherné písečné pláže rybářské vesnice Mahahual i projížďku na kajaku po překrásném jezeře Bacalar. Navštivte méně známé Mayské ruiny Chacchoben a Kuhunlich a obdivujte pyramidy a chrámy z doby od 3. do 8. století. Ponořte se pod hladinu a kochejte se krásou korálového útesu Chinchorro a nakonec si v Dolphin Discovery zaplavte s delfíny.
  • 8.' '.den
    program den po dni
    8. den
    Port Canaveral (Orlando), USA (vylodění) / Východní pobřeží americké Floridy je domovem jednoho z nejrušnějších přístavů výletních lodí světa. Port Canaveral láká na překrásné pláže, vesmírné centrum NASA i tematické parky nedalekého Orlanda. Užijte si nádherné výhledy z průzkumné věže i odpočinek na písčité pláži i vodní sporty Jetty Parku. Navštivte vesmírné centrum NASA a vyzkoušejte si chůzi na Měsíci a v chráněné oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, mořské želvy i kapustňáky. Nenechte si ujít pohádkový svět Walta Disneyho ani filmové atrakce zábavního rezortu Universal Studios.